ANFAŞ'TAN KAHVALTI FESTİVALİ

 24-07-2019

Günün en önemli öğünü ve sağlıklı beslenmenin ilk adımı olan kahvaltı; Türk kültürünün hafızalardan silinmeyen o eşsiz tatlarıyla ve unutulmayan sofraların gelenekselliğiyle, Brunchers Fest'de yerli ve yabancı birçok ziyaretçiyle buluşmaya hazırlanıyor.

5-8 Eylülde, Antalya Fuar ve Kongre Merkezinde ziyaretçilerine kapılarını açacak olan festivalde; peynirin bambaşka tatlarından zeytinin bambaşka renklerine kadar yüzlerce çeşit lezzetin yanı sıra, geleneksel Türk çayının ve kahvesinin zengin aromasıyla Brunchers Fest; ziyaretçilerine bir lezzet şöleni yaşatmak için gün sayıyor.

Türk kültürünün sahip olduğu zenginlik ile geleneksel kahvaltısının ortak zeminde buluşan lezzetlerini tüm Antalya'ya bir kez daha tanıtmak ve yaşatmak için hazırlık yapan bu festival, ayrıca küçük esnaf ve perakende gıda sektörü için de hareket ve kazanç oluşturmayı hedefliyor.

Festivalin daha iyi hizmet verebilmesi; huzurlu ve rahat bir ortam olabilmesi adına hem ebeveynler hem de çocuklar için eğlenceli etkinlikler, oyunlar, müzikler, kahvaltı sunumuna yönelik atölye çalışmaları ve özel organizasyonlar da festival etkinlikleri arasında yer alacaktır.

Festival tüm Antalya halkına açıktır ve ücretsizdir.