SPORTURKEY EYLÜL'DE KAPILARINI AÇIYOR!

 24-07-2019

Dünya ve ülkemiz genelindeki tüm sporseverleri ortak paydada buluşturacak olan ANFAŞ SporTurkey; sağlıklı yaşamın öncülerinden, sporun en iyilerine kadar birçok deneyimli isme ve markaya ev sahipliği yapmak için gün sayıyor…

Daha önce 5380 ziyaretçiyi, 2725 sporcuyu, 220 markayı ve 90 katılımcıyı ağırlamış olan ANFAŞ SporTurkey, 2. kez düzenlenecek olan Spor Ekipmanları, Takviye Ürünleri & Aktiviteleri Fuarı ile yine her yaştan ve her ülkeden binlerce ziyaretçinin katılımını sağlayacak.

Fuarda; spor ekipmanları ve donanımları, sporcu sağlığı ürünleri, spor giyim ve aksesuarları, beslenme ve gıda takviyeleri, outdoor ve doğa sporları, spor eğitim ve programları, spor merkezleri, sağlık ve fitness kulüpleri gibi sektörlerin tüm firmaları buluşacak.

Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Vücut Geliştirme Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri, 2. SporTurkey ile eş zamanlı olarak 04-08 Eylül 2019 ‘da gerçekleştirilecek.

SporTurkey, sporla ve sağlıklı yaşamla ilgili en yeni bilgilerin ve teknolojilerin buluştuğu fuar olmakla birlikte; firmalara sektörel pazarın içerisindeki yeni gelişmeleri tanıma ve hedef kitleyle bir araya gelme imkânı da vermektedir.

Bunun yanı sıra SporTurkey'de miniklere yönelik renkli aktiveler ve öğretici eğitimler de etkinlik programı içerisinde yer alacak. Ebeveynler ise, çocuklarının sportif gelişimleri ve kazanımları için onlara yön verebilecek kurumları daha yakından tanıma fırsatı edinecek.

Sporun geniş ve kapsamlı alanında yer alan profesyonelleri tek çatı altında buluşturacak olan organizasyon ANFAŞ SporTurkey, spora gönül vermiş her yaştan insanı 4-8 Eylül tarihleri arasında, ANFAŞ Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde buluşmaya davet ediyor.