ANFAŞ’TA ‘BOAT ANTALYA FUARI’ AÇILDI

 14.03.2019


Tüyap’ın (Tüm Farcılık Yapım A.Ş) Deniz Ticaret Odası işbirliğinde Boat Antalya 2.Motorlu, Motorsuz ve Yelkenli Tekneler ve Su Sporları Fuarı kapılarını ANFAŞ Expo Center’da açtı. 13-17 Mart 2019 tarihleri arasında açık kalacak fuarda amatör, profesyonel deniz tutkunları için hemen her şey yer alıyor. Deniz Ticaret Odası tarafından yapılan açıklamaya göre fuar çerçevesinde hafta boyunca sergi, imza günü ve söyleşiler de yer alacak.

Deniz Ticaret Odası Antalya Şube Başkanı Ahmet Çetin, fuarın denizcilik sektörü açısından çok önemli olduğunu vurgulayarak, Antalya’nın sadece turizmin başkenti değil aynı zamanda deniz turizmi sektörünün de lideri bir kent olduğunu ifade etti. Antalya’nın denizi en iyi şekilde kullanması ve yararlanması gerektiği belirten Çetin “Antalya çoğu ülkenin deniz sınırından daha fazla uzunluğa sahip marka bir kent olduğunu kaydederek ‘Boat Show’ fuarının kentimiz için önemini vurguladı.

Ziyaretçiler fuarda motorlu ve motorsuz teknelerin yanı sıra balık av ve malzemeleri, dalış malzemeleri, su sporları aksesuar ve ekipmanları, jet-ski, dıştan takma motorlar, kamp malzemeleri (çadır, uyku tulumu vb.), karavan çeşitleri ve donanımları, fonksiyonel doğa giysileri, dağcılık malzemeleri ve daha pek çok şeyi bulabilecek.

ANFAŞ Antalya Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen ‘BOAT ANTALYA 2. Motorlu, Motorsuz ve Yelkenli Tekneler ve Su Sporları Fuarı’, 13-16 Mart 2019 tarihlerinde 10.30.-20.00 saatleri arasında fuarın son günü 17 Mart 2019 tarihinde ise 10.30.-18.30 arası ziyarete açık olacak.