TUSİD ile Hotel Equipment'ta dev iş birliği!

 19.09.2018


Türkiye’nin alanında en kapsamlı organizasyonu ANFAŞ Hotel Equipment – Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı, TUSİD - Endüstriyel Mutfak, Çamaşırhane Servis ve İkram Ekipmanları Sanayicileri ve İşadamları Derneği desteği ile gücünü arttırarak 30'uncu kez kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Fuara önceki yıllar da desteğini veren TUSİD ile ANFAŞ arasında 3 yıllık yeni iş birliği protokolü gerçekleştirildi. Anlaşma kapsamında TUSİD üyesi firmalar, Hotel Equipment'ta özel olarak belirlenecek avantajlı katılım imkanlarından yararlanabilecek.

ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali BIDI: "HORECA sektörünün en büyük kuruluşu TUSİD ile işbirliğimizi geliştirerek 3 yıl daha sürdürmekten mutluluk duyuyoruz. Sektörün gelişimi için atmış olduğumuz bu adım sayesinde, yurt içi ticareti canlandırırken sektörün ihracat yelpazesini genişletmeyi hedefliyoruz." ifadelerini kullandı. TUSID Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet GÜRKAYNAK ise "Fuarlar sektörle firmaları buluşturan önemli bir fırsattır. Hotel Equipment, katılımcı ve ziyaretçi profili ile sektörümüzün gelişimi için çok önemli bir fuardır. TUSİD olarak bu anlaşma ile 3 yıl daha sektörümüzün gelişimi için Hotel Equipment’ı desteklemeye devam edeceğiz." dedi.