2.ENEREX ANTALYA ENERJİ VERİMLİLİĞİ VE DÖNÜŞÜMÜ FUARI 2021'DE DAHA DA BÜYÜYEREK SİZLERLE..

 30.04.2020


1.ENEREX Antalya Enerji Verimliliği ve Dönüşümü Fuarı, 27-29 Şubat 2020 tarihleri arasında ANFAŞ Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapıldı. Fuarı 9 ülkeden yaklaşık 11 bin profesyonel ziyaret etti ve Enerex Antalya daha ilk yılında ziyaretçi hedefine fazlasıyla ulaşmayı başardı. Enerji alanında farklı sektörlerden firmaların katıldığı ve birçok derneğin de desteğiyle düzenlenen fuarda alanında uzman konuşmacılarla farklı konu başlıklarının gündeme geldiği 11 oturum da ilgiyle takip edildi.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu’ndan da tam not alan Enerex Antalya, gelecek senelerde birçok destekçisiyle hem içerik hem de nicelik olarak büyüyererek Antalya Anfaş Fuar ve Kongre Merkezi tarafından düzenlenmek üzere çalışmalarını sürdürmektedir.

2.Enerex Antalya Enerji Verimliliği ve Dönüşümü Fuarı tarihi 26-27-28 Mayıs 2021 olarak belirlenmiş olup enerji sektörünün başarılı ve güvenilir firmaları ve enerjiyle ilgili farklı etkinliklerle sizlerle buluşmaya hazırlanıyor. Enerex Antalya 2021’de görüşmek dileğiyle…

Detaylı bilgi için; enerexantalya.com